Bumbello

Wist jij dit? Gemiddeld zijn er in Nederland ongeveer 600.000 baby’s in de luierleeftijd. Dit betekent (bij gemiddeld vijf keer verschonen per dag) een afvalberg van 3 miljoen luiers per dag, oftewel meer dan1 miljard luiers per jaar. Wow! Dat het ook anders en toch gemakkelijk kan, dat bewijst Bumbello. Een webshop waar wasbare luiers te koop zijn. Wasbare luiers zijn niet suf, ze zijn superhip! In een aantal westerse landen zijn deze wasbare luiers al een grote rage geworden. Maar ook in Nederland stappen nu steeds meer ouders over op wasbare luiers. En waarom ook niet? Er zijn zoveel voordelen! Zo is een wasbare luier van Bumbello beter voor het milieu, en kan het ook zijn dat je kindje eerder zindelijk is. En niet te vergeten: door wasbare luiers van Bumbello te gebruiken kun je over de hele luierperiode zo’n 700-1000 euro aan luierkosten besparen. Dat is de moeite waard! De luiers zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleurtjes en ze zijn enorm handig in gebruik. Elke wasbare luier van Bumbello bestaat uit twee delen – een broekje dat je eenvoudig sluit met klittenband én een losse inlegger. Alles gaat in één keer samen in de wasmachine! Alleen het inlegvel gaat in de afvalbak. Het is een veel sneller alternatief voor de ouderwetse katoenen luiers die je moet vouwen.

Met wasbare luiers van Bumbello draag je bij aan een schonere aarde en bespaar je tegelijkertijd flink op de luierkosten. En dat is echt superhip anno 2010!

Vorig artikelDjello
Volgend artikelHearts and Heroes: give hope, buy clothes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in