Happy Sunny én Rainy Days!

Ik weet nog goed hoe vreselijk ik vroeger baalde als het ‘s ochtends pijpenstelen regende en ik op de fiets naar school moest… Ik haatte mijn suffe regenpak. Maar laat de regen nu maar komen! Want wedden dat je kinderen het helemaal niet erg vinden als ze een te gekke regenjas van Happy Rainy Days aan moeten trekken? Met de collectie op deze site ga je juist vrolijk de regen in. Deze regenkleding van Happy Rainy Days is een groot succes en wij snappen wel waarom. Te gekke dessins om blij van te worden! Hippe capes, regenjassen, trenchcoats en nog veel meer. En wat helemaal leuk is: ze hebben ook een collectie voor moeders! Maar na regen komt zonneschijn: de zomer staat voor de deur. Wij hebben er helemaal zin in! Heerlijk naar buiten en de zonnestralen op je huid. Voor je kinderen is de zon niet zo gezond. Smeren is het devies. Natuurlijk, maar hier is een heel ander en superhandig alternatief.

Op het zusje van Happy Rainy Days, Happy Sunny Days, vind je voor baby’s en kinderen leuke en functionele kleding die maar liefst een bescherming biedt van SPF50+. Rompertjes, handige petten en hippe shirts met lange of korte mouwen. Ook nat doet deze kleding keurig zijn werk dus op naar het strand of laat je kids een watergevecht houden in de tuin. Happy Sunny Days geeft twee shirts in maat 128 weg. Wil jij kans maken? Laat dan je gegevens achter op dit formulier en wie weet ben jij een van de winnaars! Deze actie loopt tot 11 juli 2010.

Vorig artikelHearts and Heroes: give hope, buy clothes
Volgend artikelEcht Zoet
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in