Herckenarth

herckenarthkaartjeTja, zwanger als ik ben begin ik me langzaamaan ook weer te verdiepen in geboortekaartjes. Waarschijnlijk maken we wel iets zelf (mijn wederhelft dan), maar inspiratie opdoen kan geen kwaad. En dat lukte mij heel goed bij Aterlier Herckenarth. Haar geboortekaartjes variëren van van modern en felgekleurd tot hip en nostalgisch. Ze maakt ook canvas-schilderijtjes, die als basis dienen voor de kaartjes. Maar eigenlijk is alles mogelijk, Herckenarth is flexibel. Alles kan, dus heb je zelf een specifiek idee in je hoofd, maar ben je wat minder handig in de uitvoering, dan ben je bij Herckenarth op het juiste adres.

Trouwenherckenarth

Ingeborg, het creatieve wonder achter deze website, stuurde mij alvast wat voorbeeldjes om de kwaliteit in het echt te beoordelen. Het zag er prima uit! Naast geboortekaartjes, kun je er ook terecht voor superleuke trouwkaarten, jubileumkaarten en zelfs kerstkaarten!

Actieherckenarth

Vorig artikelTresj
Volgend artikelJojoebi designs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in