BEEB-box

Ik weet het nog, de eerste keer dat ik zwanger was. Ik vroeg elke gratis doos aan die er te krijgen was en werd vervolgens 3 jaar lang achtervolgd door de kunstvoedingsmaffia en andere irritante bedrijven waar ik geen behoefte aan had. En die doos stelde eigenlijk ook al helemaal niks voor. Vol reclame en nauwelijks echt leuke spulletjes. Nee, daar hoef je die blije doos niet voor aan te vragen, neem dat van mij aan. De 2e keer vroeg ik dus ook helemaal niks aan en het is nu heerlijk rustig met de post en de telefoon. Beter zo. Wat ik dan wel weer jammer vindt, is dat de BEEB-box pas zijn intrede in zwangerschapswereld deed toen ik al lang en breed bevallen was van onze Yuren. Deze BEEB-box, verzonnen en uitgevoerd door Simsalakim, is namelijk wèl echt leuk! Vol hippe goodies en unieke cadeautjes, voor je baby, mama en eventuele broers of zusjes. Ik gaf een doos cadeau aan mijn buurvrouw, die nog een weekje of 9 op haar 1e kindje moet wachten, dus heb er al even in kunnen spieken. En ik ben om. Dit is een geweldig cadeau voor iedere zwangere of pas bevallen vrouw. Helemaal gratis is ie niet, maar je betaalt slechts een klein bedrag ter compensatie voor de verpakkings- verzend- en administratiekosten. Je koopt de BEEB-box hier.

Namens Simsalakim mogen wij 1 grote BEEB-box weggeven! Daar moet je natuurlijk wel even voor doorklikken naar de website van de BEEB-box, zodat je via dit formulier ons het antwoord op de volgende vraag kunt doorgeven: hoeveel cadeautjes voor moeder en baby zitten er minimaal in een grote BEEB-box? Deze actie loopt tot 22 oktober 2010.

Vorig artikelI am baby babyslofjes
Volgend artikelLiliepop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in