Wat gaat op je verlanglijst als je zwanger bent?

luiertasNu ik zwanger ben van nummer 4 wordt het samenstellen van een verlanglijstje best lastig. Heel veel heb ik natuurlijk nog gewoon in huis. Helaas had ik ook al dingen weggedaan, zoals de maxicosi, de box, het voedingskussen en nog wat spul. Ach, ik heb lieve vrienden die het me te leen aan bieden, dus ik maak me niet te druk. Het is tenslotte maar voor even. Maar, heb je nog een complete baby-uitzet nodig, dan kan ik je de webshop Ikbenzomooi.nl aanraden! Heel compleet assortiment!

Voor mij was het handig om daar eens te kijken wat ik nog kan gebruiken. Ik doe een poging een zinvol verlanglijstje samen te stellen, zodat ik niet teveel van hetzelfde krijg…

Mijn musthaves:

1. de Milestones minicards. Kleine kaartjes waar je grappige uitspraken van je kinderen op kunt zetten. Die heb ik nog niet!

minikaartjes

2. droomschaapje met hartslag en baarmoedergeluiden. En een lampje! Ze zeggen dat het werkt. Dat kindjes rustiger slapen als ze nagebootste baarmoedergeluiden horen. Omdat ik stiekem best een beetje op zie tegen de slapeloze nachten, wil ik dit zeker uitproberen!

schaapje met baarmoedergeluiden

3. Gezellige hydrofieldoeken. Ik heb zelf alleen van die saaie witte. Ik zou deze gekleurde versie met print leuk vinden! Ze zijn ook nog eens extra groot, handig!

hydrofiel luiers

4. Boekje “Almost Mama” van Blond Amsterdam lijkt me gewoon grappig om te hebben. Er schijnen leuke adresjes in te staan en persoonlijke ervaringen van de Blond-mama’s. Daar ben ik tegen die tijd vast wel aan toe. Ook een leuk cadeau voor de zwangere, trouwens!

blond baby boek

5. De Pregnancy Cards zijn eigenlijk voor nu, niet voor de kraamweek. De Milestone Babycards heb ik al, maar deze voor tijdens de zwangerschap nog niet. Zou best wel leuk zijn om te gebruiken!

milestone pregnancycards

6. Het boek “Relax Mama” kan ik vast goed gebruiken, straks met vier kids. Kom maar door met die tips!

relax mama

7. Zo’n auto-organizer lijkt me ook handig. Want met nog een kind erbij is er straks niet zoveel plek meer voor al die losse spullen.

auto organizer

8. Oh ja, babytjes worden, zeker met andere kindjes in huis, straks ook weer verkouden. Dan zijn deze dingen handig om het bedje wat schuin te zetten. Lijkt me wel wat!

blokken voor onder ledikantje

9. Uiteraard zag ik ook tal van leuke babykleertjes. Helaas weet ik nog niet of ik naar roze of blauw moet kijken. En ook al heb ik nog een heleboel, dit unieke kindje kleed ik graag ook af en toe in unieke kleertjes. Hij of zij hoeft niet alle afdankertjes van grote broer of zussen te dragen.

babykleertjes

Mag jij ook weer babyshoppen? Ikbenzomooi.nl heeft zowel voor de ervaren ouders, als de newborn ouders heel wat leuks!

 

Vorig artikelWelke voeding kies je na borstvoeding?
Volgend artikelDe Zwarte Pieten kwestie, wat wordt nu het verhaal?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb wat gemist. Gefeliciteerd!! Ik vind de grote hydrofiele luiers echt een aanrader. Gebruiken ze vooral bij het afdrogen, maar ook in bedje passen ze zonder gedoe of zoals in de vakantie over de kap van de wagen. Hebben er 3 maar twijfel nog steeds om er niet nog 3 bij te kopen. Ik heb ze bij de prenatal gekocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in