Jojoebi designs

Untitled-2 copyJe kent ze wel, die Do It Yourself-pakketten. In Australië kennen ze dat ook, en Jojoebi designs verkoopt ze. Daar noemen ze het SIY pakketten, sew it yourself. Nou ja, dat ik daar niet zo goed in ben weten we intussen wel, maar een heleboel lezers zijn dat gelukkig wel. En zij boffen, want er is vandaag een hele leuke actie via deze site. Maar, eerst wil ik nog wat meer vertellen over Jojoebi designs. Want ook de wat minder creatieve en handige mensen zoals ik kunnen er leuk shoppen. Ze verkopen namelijk nog veel meer dan de SIY pakketten. Leuke tassen, hippe portefeuilles, knuffels, buttons, stoffen en patronen. Dus, wil jij in de kerstvakantie eens lekker fröbelen of gewoon iets moois voor jezelf of je kindje shoppen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

etsy mermaid 4

En dan de actie: je kunt namelijk een patroon winnen van Serenity the Mermaid of Waffle-Snort. Deze krijg je als PDF-je via de mail als jij de winnaar bent. Daarnaast mag je nog een patroon naar keuze uitkiezen voor een speciale prijs. Je moet wel iets doen, namelijk even laten weten welk patroon je het leukste vindt. En dat doe je natuurlijk via dit formulier. Deze actie loopt tot 8 januari 2010.

ws pile up in park

Vorig artikelHerckenarth
Volgend artikelHipStoer&Lief Kinderkleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in