Het geheim van de bakker van Eeklo

Ik kreeg de vraag of ik een boek wilde reviewen, natuurlijk, dat doe ik graag. Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo’n lezer maar iets nieuws wil ik best proberen. Het geheim van de bakker van Eeklo is een e-book, en dus alleen te downloaden. Aan de ene kant wel handig, maar een boek in handen hebben heeft ook wel wat. Toen ik begon met lezen had ik wel even mijn twijfels, is dit echt een kinderboek? Papa en mama maken ruzie, slaan en schoppen. Hmm ik weet niet of ik mijn dochter van 8 jaar dit boek zou laten lezen. Ik lees natuurlijk wel verder, want ik wil weten hoe het afloopt. Het boek gaat over Hajo en zijn broertje. Zonder al te veel over het verhaal te vertellen, Hajo komt via een omweg (bos, rovers) bij de bakker van Eeklo terecht. Waar broertje dan is? Dat ga ik niet vertellen, er moet nog wel wat overblijven om zelf te lezen. Bij de bakker gebeurt er natuurlijk ook van alles, ook weer een aantal dingen die ik voor een kinderboek wel wat heftig vond. Maar dat ligt misschien aan mij, is de tijd nu zo dat bloed e.d. niet meer zo erg is? Gelukkig kan ik zeggen dat er wel een happy end was, alles komt goed en dat is wel fijn in een kinderboek.

We mogen twee exemplaren van Het geheim van de bakker van Eeklo weggeven. Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de bakker van Eeklo? Deze actie loopt tot 18 november 2012.

Vorig artikelPimp je Ikea meubels
Volgend artikelVoetprint cooking
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in