Kids Topic on the go

Kids topics on the goDeze dagen zijn best pittig voor veel kinderen. Ze worden (soms) van hot naar her gesleept met de kerst. Die van mij moesten lang in de auto. Wetend dat er bij oma en opa ook nog cadeautjes lagen onder de boom. Ik was dan ook ontzettend blij met de Kids Topics on the go. Veertig kaarten met vragen voor kinderen, die uitnodigen om leuke gesprekken te voeren op de achterbank. Met mama en papa, of met elkaar. Wij kregen de volgende vragen onderweg:

-hoe was jij als baby?

-waardoor ga jij je beter voelen als je ziek bent?

-wat zou je doen om 50 euro te verdienen?

-wat is je favoriete spelletje?

-wat zou je graag heel goed kunnen tekenen?

Er kwamen soms verrassende antwoorden, die er voor zorgden dat ik ging doorvragen. Sterre (ruim 6) vond het ook heel leuk om de antwoorden te geven. Yuren deed mee, maar vond sommige vragen nog een beetje moeilijk.

Het spelletje Kids Topic on the Go kost slechts €7,95 en is te koop bij Gezinnig. Ideaal om in je tas te stoppen, zodat je het kunt meenemen onderweg. Maar evengoed leuk om thuis te spelen!

Kids topics gezinnig

Vorig artikelBubbelend het oude jaar uit
Volgend artikelOriginele oudejaars-tradities
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in