High Teeth

collage webshop high teethMijn dochter wisselde haar eerste tand. Na lang, lang wachten. Zoveel klasgenootjes waren haar al voorgegaan. Impulsief riep ik, dat ik het zo speciaal vond, dat ze wel een feestje mocht geven voor een paar vriendinnen. Zo geschiedde. Het werd een “High Teeth” (high tea). Maar, ik wilde, juist omdat het ter ere van haar eerste uitgevallen tand was, niet alleen maar enorm gaan snoepen met de kinderen. Ik gaf een educatieve draai aan het feestje, door de kinderen te leren over het gebit en het belang van goed poetsen.

Na afloop kreeg ik, zowel van de kinderen als van hun ouders, hele positieve reacties. Een idee was geboren. Dit concept was niet alleen geschikt voor mijn dochter, dit is iets voor alle Nederlandse kinderen. Wij willen een nieuwe traditie!

Dus werd er een website gebouwd, een logo ontworpen en werden er een heleboel leuke producten gemaakt. Ankepanke bleek het beste te snappen welke kant we op wilden, dus zij mocht de ontwerpen gaan maken. Inmiddels staat er een mooie website, compleet met gratis downloads en een webwinkel.

Zo kun je er een poetskaart downloaden, om kinderen te motiveren 2 x per dag hun tanden te poetsen. Of een kleurplaat (als je ‘m instuurt, kun je een mooi tandenwissel-pakket winnen!). Ook zijn er leuke werkbladen voor scholen die over het gebit werken of voor thuis, als je een feestje geeft ter eren van het wisselen van de tand. Misschien wil je het gewone verjaardagsfeestje wel het thema tanden meegeven? Er is een compleet draaiboek voor het feestje, inclusief gratis werkbladen, op High Teeth.

In de webshop verkopen we tandendoosjes, buttons met “hoera, mijn tand is er uit!” (leuk om te versturen aan iemand waar de eerste tand er uit is gevallen), tandenpost-kaarten (om de tand die op school uitviel mee naar huis te nemen), boeken over het wisselen van tanden en nog veel meer.

High Teeth is begonnen als een grapje. Het is geen webwinkel waar we veel geld mee willen verdienen. Daarom zijn alle downloads ook GRATIS te gebruiken. Het zou heel leuk zijn, als iedereen het bestaan van deze website wil doorvertellen. Op de school van je kind, tegen vrienden, familie, of waar dan ook.

Het wisselen van je eerste tand is gaaf, en een gaaf gebit is belangrijk. Spread the news!

downloads high teeth

Vorig artikeliPhone cases door Nederlandse ontwerpers
Volgend artikelLettertang
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in