Het Hofje

Ik vind het erg leuk om hier in huis dingen te veranderen. Vooral in de woonkamer. Meubels op een andere plek, en het liefst koop ik ook regelmatig nieuwe accessoires. Als je van een landelijke stijl houdt kun je daarvoor bij Het Hofje zeer goed terecht. Zowel in de stenen winkel in Heerenveen als online. Naast accessoires kun je er ook kleine meubelen vinden, zoals klepbanken, oude kastjes en sidetables. Zelf heb ik weinig landelijke items in huis, maar als ik zo op de site rondkijk, krijg ik wel de kriebels om mijn woonkamer eens gigantisch om te gooien. Ben je op zoek naar iets specifieks maar kun je het bij Het Hofje niet vinden? Geen probleem, dan gaan ze voor je op zoek. Hoe fijn is dat? Sinds kort verkopen ze hij Het Hofje het servies van Stapelgoed. Prachtige collectie die anders is dan anders. Ik hou daar wel van! Mooie zachte kleuren maar toch ook stoer. Ik zou zeggen, ga zelf eens een kijkje nemen bij Het Hofje, wat er is echt zoveel leuks te vinden.

Ga je wat bestellen bij Het Hofje? Maak dan gebruik van de code hipenhot, waardoor je korting krijgt op het gehele assortiment.

Vorig artikelWijnwoensdag: Pinot Grigio
Volgend artikelHoedjes voor Prinsjesdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in