Mooie merken bij Roos & Tijn

Kinderkleding is smaakgevoelig. De een houdt van dit merk, de ander van iets anders. Maar bij Roos & Tijn hebben ze nu een merk in de collectie dat volgens mij iedereen gaaf vindt. Het leuke van Beeetú, een Spaans merk, is dat het eigenlijk speelshirts zijn. Met klittenband plak je allerlei leuke speeltjes op het shirt, zoals auto’s, strepen op de weg of een parkeervak. Geweldig leuk en ook heel populair bij kinderen. Ik ben fan! Verder heeft Roos & Tijn het alom bekende, maar o zo leuke merk Molo ook weer in het assortiment. Molo is een lekker gek en kleurrijk merk uit Denemarken. Super van kwaliteit en altijd vol verrassingen ! Molo is vooral bekend geworden door de stoere grafische designs van dieren, prachtige prints van leeuwen, haaien, vogels, vissen of boerderijdieren, maar ook treinen, brandweerauto’s en bussen hebben al op hun shirts gestaan.  Frisse en uitgesproken kleuren, met vaak grappige details.  Ook de ster neemt een prominente plaats in in hun design. Mouwen met sterren, shirts en ondergoed met sterren zitten standaard in de collectie. Dit jaar zijn bij de jongens de helikopters, jeeps, VW-campers  en bmx-fietsen aan de beurt, en voor de meisjes werkelijk sprookjesachtige prints van kleine konijntjes tussen rozen, kleine katjes , vlinders en klaprozen, maar ook fluorescerende sneakers! En voor de mama’s en papa’s met een wat minder uitgesproken smaak is er ook een effen collectie.

Beeetú  of Molo proberen? Met de code : “hipenhot” krijg je tot 28 februari a.s. 10 % (extra) korting op de gehele collectie; op de nieuwe – én reeds tot 60 % afgeprijsde (Molo-)collectie.

Vorig artikelValentijnscadeau voor gitaristen
Volgend artikelMijn basisschool
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in