Het ideale kindercadeau voor sint of kerst

Ik hou van cadeaus waar je steeds wat aan kunt toevoegen en dat het dan nog leuker wordt om mee te spelen. Zoals bijvoorbeeld lego. Daar kun je niet genoeg van hebben. Of Playmobil.

W2P_HIP&HOT_SJ01

Maar wat ook ontzettend leuk is, zijn de wegen van Waytoplay. Je begint met een startset, zoals de snelweg (24 delig), autoweg (16 delig) of ringweg (12 delig). Daarna voeg je er onderdelen aan toe. Zoals een parkeerplaats, een bocht, een rotonde of kruising en rechte stukken weg. Ook de autootjes zijn leuk, al kun je natuurlijk ieder gewenst autootje gebruiken om over de weg te rijden. Hoe meer wegdelen in je bezit, hoe meer je kunt maken. Zelfs hele dorpen worden er hier thuis gebouwd! Het wordt gecombineerd met de houten treinbaan, de playmobil wordt er bij gezet, noem maar op.

Waytoplay is echt ideaal speelgoed. De flexibele baan is op bijna iedere ondergrond te gebruiken. Zo kun je het in de zomer ook prima buiten gebruiken, op het strand, in het bos of in de tuin. De wegdelen zijn simpel aan elkaar te bevestigen als een soort puzzel. Hoe meer je hebt, hoe leuker het wordt.

strand-gras-waytoplay

Schaf een startdoos aan voor in de zak, en leg steeds kleine onderdelen in de schoen als schoencadeau. Met kerst kun je ook weer onderdelen geven. Zo houd je overzicht en structuur, en je kind ook. Al die verschillende cadeaus geven alleen maar chaos en drukte. Dit zal je kindje steeds opnieuw pakken en elke toevoeging aan Waytoplay zorgt voor hernieuwd enthousiasme.

KORTING!

Goed nieuws, wie NU Waytoplay bestelt voor de feestdagen kan een mooie korting scoren! De code WTPHH2015 geeft recht op 10% korting en GRATIS VERZENDEN. Zo hoef je niet eens de deur uit voor een fijn cadeau.

Klik & Koop

waytoplay-foto

Vorig artikel4 leuke spelletjes voor een druilerige zondag
Volgend artikelBinnenkijken bij… Anuschka Odau
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

    • Nee, het werkt niet zo dat je googled op een code en dat je dan een korting kunt regelen, sorry 🙂 Misschien dat ze rond de feestdagen weer een actie doen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in