Multilind babyproducten met handige spray

multilind bodyspray Had ik al eens verteld over die extreem droge huid van mijn wederhelft? Zo erg, dat het hier dagelijks lijkt alsof het sneeuwt? Mijn kinderen hebben ook die genen. Yuren het ergst. Heel droog, en die schilferige huid gaat jeuken als je er niks mee doet. Maik is nog op zoek naar iets dat werkt, maar voor mijn kindjes gebruik ik regelmatig Multilind. Ruikt lekker, ze reageren er niet allergisch op (wat bij mijn kinderen ook vaak voorkomt) en wat ik met name heel fijn vind is de spray.

Billenspray

Je komt er niet onder uit, elke baby krijgt wel eens rode billetjes. Zo ook Fee. Om luieruitslag te voorkomen smeer ik ze dan ook het liefste meteen in, bij het kleinste rode vlekje. Maar nog handiger is het om ze dus in te sprayen. Multilind heeft namelijk òòk een billenspray. Zo hoef je de billetjes niet eens aan te raken, en dat is weer prettig voor je handen. Die blijven dan schoon. De bollenspray is 100% vrij van conserveringsmiddel, parfum en kleurstoffen. Het bevat kamille, calendula en zinkoxide, zodat de huid optimaal ontspant en herstelt.

Weetje

Wist je dat Fee eigenlijk altijd moet lachen als ik de spray op haar billen spuit? Echt altijd! Ik vraag me af wat er dan in haar koppie omgaat. Zou het grappig voelen? Kriebelen? Koud zijn op haar billetjes? Het is zo lollig als ze er om moet lachen.

Kennen jullie Multilind? En zo ja, moeten jullie baby’s ook lachen als je het op de billen spuit? Ik ben benieuwd!

Multilind babycare

Vorig artikel5 x zomerse smoothies èn tips om ze tof te serveren
Volgend artikelLaat je kind eigen actiefoto’s maken op vakantie!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in