Multilind babyproducten met handige spray

multilind bodyspray Had ik al eens verteld over die extreem droge huid van mijn wederhelft? Zo erg, dat het hier dagelijks lijkt alsof het sneeuwt? Mijn kinderen hebben ook die genen. Yuren het ergst. Heel droog, en die schilferige huid gaat jeuken als je er niks mee doet. Maik is nog op zoek naar iets dat werkt, maar voor mijn kindjes gebruik ik regelmatig Multilind. Ruikt lekker, ze reageren er niet allergisch op (wat bij mijn kinderen ook vaak voorkomt) en wat ik met name heel fijn vind is de spray.

Billenspray

Je komt er niet onder uit, elke baby krijgt wel eens rode billetjes. Zo ook Fee. Om luieruitslag te voorkomen smeer ik ze dan ook het liefste meteen in, bij het kleinste rode vlekje. Maar nog handiger is het om ze dus in te sprayen. Multilind heeft namelijk òòk een billenspray. Zo hoef je de billetjes niet eens aan te raken, en dat is weer prettig voor je handen. Die blijven dan schoon. De bollenspray is 100% vrij van conserveringsmiddel, parfum en kleurstoffen. Het bevat kamille, calendula en zinkoxide, zodat de huid optimaal ontspant en herstelt.

Weetje

Wist je dat Fee eigenlijk altijd moet lachen als ik de spray op haar billen spuit? Echt altijd! Ik vraag me af wat er dan in haar koppie omgaat. Zou het grappig voelen? Kriebelen? Koud zijn op haar billetjes? Het is zo lollig als ze er om moet lachen.

Kennen jullie Multilind? En zo ja, moeten jullie baby’s ook lachen als je het op de billen spuit? Ik ben benieuwd!

Multilind babycare

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here