Het Kibbelschrift

Het Kibbelschrift voor stelletjes die tòch van elkaar houden is hilarisch. Herkenbaar voor iedereen die al wat langer in een relatie zit en de dagelijkse sores eens op een leuke manier wil relativeren. Een perfect cadeau voor een bruiloft of een verjaardag. Of misschien zelfs wel voor Valentijnsdag om je geliefde als grapje cadeau te doen. Vertel je geliefde door middel van kleuren dat de vuile vaat stinkt, of dat je niet lekker in je val zit. Knip een boodschap uit om hem of haar duidelijk te maken dat je je ergens aan irriteert, in plaats van een discussie aan gaan die vermoedelijk alleen maar op ruzie uit loopt. Zeg wat je op je hart hebt, maar breng het met behulp van Het Kibbelschrift met humor. Je koopt dit superleuke boekje oa hier.

Namens Gottmer mag ik een Kibbelschrift weggeven aan een Hip & Hot lezer. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten via dit formulier wat jouw grootste (kleine) irritatie is bij je geliefde en wie weet mag jij dan dit leuke schriftje onder zijn of haar neus wrijven. Deze actie loopt tot 28 juli 2011.

Vorig artikelAppeltjes!
Volgend artikelDe Gietfabriek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in