De Gietfabriek

Er zijn diverse manieren om mooie foto’s te verwerken. Je kunt een album maken, je kunt een vergroting laten afdrukken of een foto afdrukken op canvas. Dat geeft vaak een prachtig resultaat. Iets nieuws en heel bijzonder is je foto laten ingieten bij de Gietfabriek. Met twee lagen kristalheldere epoxy wordt je foto een uniek object. Ingieten is voor fotografen en particulieren het summum en dè finishing touch voor hun werk. Door het ingieten ontstaat er een 3d-effect. Kleuren komen tot leven. Iedere foto is een glashelder, exclusief kunstwerk met een glossy uitstraling. Zeer geschikt in bedrijfsruimtes, maar ook mooi aan de muur thuis! Een prachtig cadeau, voor jong en oud.

Namens de Gietfabriek mag ik een ingegoten foto 40 x50 cm twv €124,95 weggeven voor de winactie! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten van waaruit de Gietfabriek is ontstaan. Deze actie loopt tot 29 augustus 2011.

Vorig artikelHet Kibbelschrift
Volgend artikelHaakje huisje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in