Appeltjes!

Appeltjes! Sappig, rood of geel, gezond en hartstikke hip deze zomer en herfst. Of het nou een appeltje op je kleding is of als accessoire, met een appel hoor je er helemaal bij. Bij Tizzalicious is er een groot assortiment aan spullen te vinden met appeltjes. Oorbellen, kettingen, haarknipjes, ringen, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een appeltje van. Leuk om met elkaar te combineren. Je kunt je appelthema dus helemaal doorstylen tot in de kleinste details. In de zomer een zomerappeltje, in de herfst ga je voor het herfstappeltje. De pasteltinten en felle kleuren passen nu, straks ga je voor het rood en okergeel, als de herfstkleding de kast uit komt (al kan dat helaas nu soms ook al, met dat herfstige weer).

Namens Tizzalicious mag ik aan de Hip & Hot lezers 3 setjes met hippe appelproducten weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welk product uit de webshop van Tizzalicious je naast de appeltjes je nog meer heel leuk vindt. Deze actie duurt tot 27 augustus 2011.

Daarnaast krijg je ook 15% korting op je bestelling als je de code HIPENHOT invult. Geldig tot 31 augustus 2011.

 

Vorig artikelCook Your Book
Volgend artikelHet Kibbelschrift
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in