5 gezinsplanners die je ècht nodig hebt in het nieuwe jaar

family survival plannerHet nieuwe jaar is begonnen! Heb jij al plannen om het jaar georganiseerd te beginnen? Ja? Dan heb je echt een van deze handige gezinsplanners nodig. En let op, je kunt er ook eentje winnen!

1. De Family survival planner helpt duizenden huishoudens het gezin op de rit te houden. Je hebt eenvoudig een overzicht van elke afspraak en de stickers helpen de kinderen te onthouden of er opgeruimd moet worden of dat er een beeldschermloze dag is ingelast.

2. De Vrolijke Familieplanner van Studio Vrolijk is ook erg handig. Grote voordeel is, dat je de afspraken per persoon kunt noteren in de handige “naam” vakjes. Er is ook ruimte voor notities onderaan de pagina, waar je bijvoorbeeld je weekboodschappen kunt noteren. In deze planner staat kleur centraal.

vrolijke familieplanner

3. De Kidsproof Family planner is eveneens reuze handig. Vanmiddag schaatsen, morgen hockey én pianoles. En vergeet de Apk-keuring van de auto, de housewarming bij de nieuwe buren van nummer 4 en de eerste verjaardag van kleine Pien niet. In een gezin met kinderen is altijd wat te doen. Met de nieuwe Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet. De weekkalender loopt van september 2014 tot en met december 2015 en heeft ruimte voor zes personen! Daarnaast veel ruimte voor je eigen notities en vele tips voor een gezellig dagje (uit) met het hele gezin. Plus een vel vol leuke stickers.

kidsproof familyplanner

4. De Homeplanner, die te koop is via Gezinnig.nl, is een superhandig ding. Want naast alle afspraken, kun je er ook bergen lijstjes op kwijt! Echt iets voor mij dus… Je kunt namelijk ook de kookplanning, klusjes, memo’s, huishouden en boodschappen noteren. Bovendien bevat de Homeplanner extra pagina’s met o.a. een boodschappenlijst, slimme opruimtips, seizoensgroenten- en fruit, een vlekkengids en EHBO voor veel voorkomende ongelukjes. Handig!

homeplanner

4. Tot slot is het magnetische afsprakenbord van Rebels & Rules superhandig. Hang de magnetische kaartjes op in de juiste rij, met een fotootje voor ieder kind om duidelijk te maken welke rij voor wie is. Dit product is helaas momenteel niet verkrijgbaar, maar…wij hebben er nog eentje en die kun je winnen!

rebels en rules

Wil jij ook het jaar georganiseerd beginnen? Laat dan via onderstaand formulier weten waarom dit product echt in jullie gezin thuis hoort. Oh ja, als je Facebook hebt, vergeet dan niet onze pagina te linken 🙂 Deze actie loopt tot 10 januari, zodat je al redelijk vlot met je georganiseerde leven kunt beginnen!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelZo krijg je de kinderen weer rustig na de feestdagen
  Volgend artikelWat zijn jouw goede voornemens?
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in