Hiermee kom je van rimpels en oneffenheden in het gezicht af

product_cream_cleanser_nlfrJe huid heeft het zwaar te verduren door make-up, de zon, luchtvervuiling, verwarming en airconditioning. Daarom is een goede huidverzorging heel erg belangrijk. Veel vrouwen zweren bij hun eigen merk. Misschien jij ook wel? Qua kleding, make-up en zeker ook als het gaat over gezichtsverzorging houden we het graag bij hetzelfde. Toch is dat heel jammer! Het schijnt namelijk heel goed te zijn om af en toe eens te switchen naar een ander merk. Door je leeftijd, hormonenhuishouding en invloeden van buitenaf verandert de verzorgingsbehoefte van je huid immers ook. Een nieuw merk kan dan nét in positieve zin het verschil maken.

Ik kreeg de complete lijn van Rio Rosa Mosqueta gezichtsverzorging toegestuurd. Een belangrijk bestanddeel van alle producten van dit merk is rozenbottelolie uit Zuid Amerika. De overigen ingrediënten zijn allemaal puur en biologisch en bevatten geen parfums, parabenen (een verzamelnaam van chemische stoffen)  en zijn daarmee uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Ik heb de producten een kleine maand geprobeerd en ik moet zeggen: ik ben heel tevreden!

FullSizeRender

De basis van het merk is een gezichtsreiniger die je inmasseert in een vochtige huid. De reiniger maakt de huid schoon, lost make-up op en verwijdert vuil. Een paar keer per week gebruik je vervolgens een fijn korrelige scrubcrème. De scrub reinigt en polijst de huid (mild!), verwijdert dode huidcellen en poetst onzuiverheden weg.

De volgende stap is het aanbrengen van een hydraterend serum op je gezicht, nek en décolleté. Als afsluiter gebruik je de oogcrème, die de huid rondom de ogen verstevigt, en de dag- en nachtcrème. Deze beschermt je huid overdag tegen de UV-stralen van de zon. Als kers op de taart is er een fantastische huidolie die ideaal is voor het verzachten van rimpels, striae en kraaienpootjes en het voor het verminderen van andere huidverouderingstekens.

Je koopt de fijne producten van Rio Rosa Mosqueta, voor een heel vriendelijke prijs, online bij Scala Health.

Banner-gesponsord-product

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here