Traveller’s Notebook

reisdagboekGa je nog op vakantie? Buiten de Lijntjes verkoopt de prachtige Traveler’s Notebooks van Midori. Stuk voor stuk gemaakt van leer van koeienhuiden. Je kunt de Notebooks personaliseren met diverse inzetstukken zodat het een boek wordt wat het verhaal van jouw vakantie of zelfs jouw leven vertelt. Een Midori Traveler’s Notebook wordt geleverd in een standaard verpakking. Dit pakket bevat een lederen cover (in zwart of bruin), een katoenen stofzak, een blanco refill (003 Plain refill), een reserve rubberen band en is verpakt in een mooie kraft papier doos.

midori-travelers-notebook-brown-set

Je kunt de lederen cover vullen met diverse refill sets. En het mooiste is, jouw Notebook wordt alleen maar mooier hoe meer je hem gebruikt.

traveller notebook

Vorig artikelZomerjurkjes voor zomermeisjes
Volgend artikelOorbellen voor meisjes zonder gaatjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in