Hip & Lief

chinees jurkjeDe vaste nieuwsbrieflezers van Hip & Hot maakten vorige maand al kans op een leuke waardebon om zich tegoed te doen aan de najaarscollectie van Hip & Lief. Maar, niet-nieuwsbrieflezers, niet getreurd, vandaag maken alle lezers van Hip & Hot kans op een leuke actie! Alleen niet voordat ik jullie heb verteld over de bijzondere kleertjes die sinds vandaag op de site van Hip & Lief staan. Soms denk je: leuker kan al niet meer, en dan toch weet Hip & Lief je weer te verrassen. Zulke leuke stofjes voor de meisjes, heel speciaal vind ik bijvoorbeeld het China-jurkje. Van die glanzende stof, heel feestelijk en daarmee een superjurk voor de kerst! Ook voor de jongens kun je nu terecht op Hip & Lief, want o wat een stoere shirtjes vind je zeg. Daar maak je zeker elk knulletje blij mee. En zoals altijd kunnen ook de mama’s terecht voor hippe rokken en bijpassende shirtjes. Hip & Hot is benieuwd: wanneer komt de papa-lijn?

wintercollectie 20092010 040

En dan nu de winactie. Want Hip & Lief is zo gul geweest om 2 bonnen met shoptegoed van €7,50 beschikbaar te stellen. Te besteden in de shop, waarschijnlijk aan de wintercollectie want die is zo leuk! De vraag: wat voor print zou jij graag op een papa-shirt zien? Laat je antwoord weten via dit formulier en dan hoor je na 8 december 2009 wie de winnaar is.

wintercollectie 20092010 166

Trouwens, als je in de maand november een kledingstuk bestelt bij Hip & Lief, dan krijg je er gratis een setjes haarspeldjes bij. Ook leuk natuurlijk. Dus kun je niet meer wachten: nu bestellen loont!

wintercollectie 20092010 123

Vorig artikelSOSHIN Beenmode
Volgend artikelMore Than Hip
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in