SOSHIN Beenmode

Per Due 540x540 totaal jpegWe kunnen er niet meer onderuit met dit herfstachtige weer, het blote benen-tijdperk is weer voorbij. Terwijl ik de zwangerschapspanty’s uit de kast trek, je weet wel, met zo’n enorme ruimte aan de voorkant, tip ik jullie om eens een kijkje te nemen bij SOSHIN Beenmode op internet. Daar kun je namelijk terecht voor hippe beenmode. Ze verkopen er trouwens ook zwangerschapspanty’s, dus ook ik heb al gezien dat ik er hip bij kan lopen deze winter. Ook de mensen die gaan trouwen vinden er iets bijzonders, net als de mama’s die op zoek zijn naar goeie sokjes voor hun kindjes en baby’s. Echt, SOSHIN Beenmode verkoopt werkelijk ALLES! En allemaal echte beauties van goede kwaliteit. Met dat regenachtige weer een heerlijke plek om te webshoppen.

Bonnie Doon 057

Namens SOSHIN Beenmode mag Hip & Hot een pakketje met 2 leuke artikelen weggeven, namelijk een BAMBOO maillot en een setje Checks babysokjes in een kleur en maat naar keuze. Wat je moet doen is deze vraag beantwoorden: noem alle 4 de artikelen die Inge de Bruin exclusief voor SOSHIN Beenmode draagt. Laat het weten via dit formulier en wie weet mag jij een paar lekkere warme sokjes en een maillot uitkiezen straks! Dan kom je die koude winter zeker door. Deze actie loopt tot 7 december 2009.

B grijs 2592 DSC05535

Vorig artikelDe Mommy Measure, een origineel zwangerschapscadeau
Volgend artikelHip & Lief
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in