Hippe Geboortekaartjes

Van de week hebben wij weer een echo gehad. Nog maar 12 weekjes tot we hopelijk dit prachtige kindje in ons gezin mogen verwelkomen. Langzaamaan begint de tijd toch wel te dringen en er moet nog zoveel! Dat geboortekaartje bijvoorbeeld… Wij vinden het maar moeilijk. Zeker nu we het geslacht niet weten, moet je ook nog 2 versies bedenken. We willen iets origineels, maar wat? Gelukkig zijn er veel sites om inspiratie op te doen of om leuke kaartjes uit te kiezen. Zo vond ik recent de website van Hippe-Geboortekaartjes.nl. Het kaartje met de Babushka (überhip natuurlijk) sprak mij meteen aan, maar dan wel voor een meisje. En dat weten we dus nog niet. Voor een jongen vind ik de kaart met zo’n zwierige boom dan weer helemaal leuk en zo staat er nog veel meer moois op deze Hippe-Geboortekaartjes site!

Ben jij ook zwanger? Of ken je iemand die zwanger is en nog op zoek moet naar een geboortekaartje? Die moet dan zeker even mee doen met de actie van vandaag. Je kunt namelijk €50,00 korting winnen bij je bestelling op een geboortekaartje. Wat je daarvoor moet doen is het volgende: klik even door naar de site van Hippe-Geboortekaartjes.nl en laat weten wat jìj nou het leukste kaartje vindt. Dit geef je door via ons bekende formulier en wie weet mag jij daar straks met korting zo’n hip geboortekaartje shoppen! Deze actie loopt tot 18 maart 2010.

Vorig artikelRockingnames
Volgend artikelBellaCollana
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in