Badpakken & zwembroeken tijd!

badpak smafolkWe hebben er lang, heel lang op moeten wachten… Inmiddels hebben we de eerste mooie dagen gehad. Nog niet direct strandweer, maar het begin is er. De temperaturen worden hoger, er komen vakanties aan en het zal echt niet lang meer duren voor we daadwerkelijk in onze bikini’s en zwembroeken op het strand kunnen liggen. Sterre is het afgelopen jaar hard gegroeid, en zij paste haar zwempak niet meer. Bij Love, peace & joy vond ik een hele mooie van Smafolk, met de bekende appeltjes. Ze was er zelf helemaal blij mee en kan niet wachten tot ze ‘m aan kan. Lenthe kan gewoon een oude van Sterre aan en Yuren, die past (beetje jammer haha) zijn zwembroek van vorig jaar nog. Anders was ik zeker voor de blauw/groene van Katvig gegaan! Lekker stoer en vrolijk tegelijk.

zwembroek katvig

Hebben jouw kinderen ook nog zwemkleding nodig? Ik kan je de webshop van Love, peace & joy zeker aanraden! Ook voor andere kleertjes trouwens…

bikini smafolk

Vorig artikelMinimonkey carrier
Volgend artikelHello Fresh!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in