Hippe rugtas van 4Funkyflavours

reststofEindelijk, de zomer is begonnen en het lijkt nog even mooi te blijven. Het is heerlijk weer om erop uit te gaan en dat doe je in stijl met tassen van 4FunkyFlavours. Ze zijn trouwens ook handig voor je boodschappen of voor de gymspullen van de kinderen als deze straks weer naar school gaan. En ze lopen er helemaal hip bij als ze zo naar het strand gaan of op vakantie!

Pimp Your Kids geeft 2 van deze leuke tassen weg. Daar moet je zoals je gewend bent een vraag voor beantwoorden. Geef via dit formulier door waar de tassen van zijn gemaakt? Deze actie loopt tot 21 augustus 2013.

4funkyflavours-gymtas-rugzak-hold-forever

Vorig artikelDe Triplet van Quut
Volgend artikelDe vosjestrend gaat mee op reis
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in