Nostalgie: de Magische Speelboom

Ik weet het nog van vroeger. Van dat speelgoed dat je wilde hebben, maar nooit had. En een meisje in de klas had het wel. Een Magische Speelboom. Bij het zien ervan krijg ik weer de kriebels in mijn buik. Het komt uit de jaren ’70, de jaren waarin ik op de basisschool begon. Misschien heb jij ‘m zelf nog wel op zolder staan? Tijd om ‘m tevoorschijn te halen, want ook anno 2012 is het populair onder de kinderen. Geen meer op zolder? Niet getreurd, bij De Oude Speelkamer kun je de Magische Speelboom kopen. Is jouw speelboom incomplet. Ook daarvoor vind je de oplossing bij De Oude Speelkamer, mail ze en laat weten wat je mist, dan hebben zij het vast beschikbaar! De poppetjes van de familie Klorofil los verkrijgbaar bij De Oude Speelkamer. Daardoor kun je heel eenvoudig je oude speelboom aanvullen met nieuwe poppetjes. Er zijn drie verschillende sets leverbaar:

papa Emile en mama Ginette

meisje Pétronille en jongetje Célestin

Nestor de hond en Dagobert het paard

Je kunt natuurlijk ook je nieuwe speelboom uitbreiden. De losse poppetjes zien er anders uit dan degene die standaard bij de Magische Speelboom worden geleverd, zodat je er nog meer leuke verhalen mee kunt bedenken.

De Oude Speelkamer biedt lezers van deze blog nu 10% korting gedurende de hele maand januari met de kortingscode HIPHOT-JAN-12!

Vorig artikelSmollies Handsok
Volgend artikelApp Mieke’s lammetje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in