Tizzalicious

Ik heb weer een website gevonden waar ik erg hebberig van wordt, Tizzalicious! Als je op de site komt, komen de vrolijke kleuren je al tegemoet en ook een gedeelte van de prachtige producten die verkocht worden. Hip, Lief & Handgemaakt, dat is Tizzalicious. Je kunt er terecht voor sieraden, accessoires en leuke cadeautjes. Voor zowel kinderen als mannen en vrouwen. De site werkt erg prettig, waardoor je op een makkelijke manier kunt vinden waar je naar op zoek bent. Ik vind de haar accessoires echt helemaal geweldig. Leuke strikjes met een chocoladekoekje. Of wat dacht je van een cupcake ring? Geweldig toch? Bestel je voor meer dan 25 euro, dan wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders? Dan moet je absoluut even gaan kijken bij Tizzalicious.

Wat zijn ze leuk, de snorrenkettingen! Wat nog leuker is, we mogen er namens Tizzalicious maar liefst drie weggeven. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Noem één van de drie fruitsoorten die vaak terugkomt in de sieraden accessoires van Tizzalicious. Deze actie loopt tot 19 augustus 2012.

Heb je wat anders moois gezien bij Tizzalicious, maak dan gebruik van de code HIPENHOT want dan krijg je maar liefst 15% korting op je gehele bestelling. De code is geldig tot 31 augustus.

Vorig artikelHangmat, zitzak of hangstoel?
Volgend artikelBellio
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in