Holland Fabric House

Ik word helemaal wild van stofjes, lintjes, knoopjes etc. Toen ik Hollandfabrichouse.com voor het eerst zag, werd ik zo vrolijk van deze geweldige homepage. De manier hoe de stof gebruikt word inspireerde mij meteen om vergelijkbaar een kussentje te maken, een oud schilderij lijst te pimpen, een tas met verschillende stofjes etc. Met al deze verschillende en variërende stofjes kan je zoveel leuke dingen naaien! Ze hebben zelfs een pagina met inspiratie plaatjes voor als je benieuwd bent naar alle hippe decoratie trends, ook leuk voor een kadootje aan je vriendinnen! Je kan via flickr ook gemakkelijk het hele overzicht zien van alle verschillende producten en materialen!

Hollandfabrichouse verkoopt ook handgemaakte producten via Etsy dit zijn hele vrolijke en mooi afgewerkte producten. Ideaal voor als je zelf niet heel handig bent met een naaimachine, maar toch deze hippe stofjes bij je wilt hebben!

Namens Hollandfrabrichouse dit stoffenpakketje samengesteld t.w.v. 24,25 euro. Wil jij kans maken op dit pakket, beantwoord de volgende vraag in dit formulier en wie weet krijg jij het thuisgestuurd. De vraag is als volgt: Holland Fabric House importeert unieke stoffen uit Japan en Amerika met hippe en vrolijke prints. Welke stof is jouw favoriet? Deze actie loopt tot 2 april 2011.

Vorig artikelBrood stempels
Volgend artikelHip onderweg met luiers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in