Hip onderweg met luiers

Je kent het wel. Al die luiers die door je hele tas heen zweven als je heel even een uurtje de deur uit moet. Eerst denk je, ach dat uurtje. Wat kan er gebeuren, ik laat die enorme tas lekker thuis. En daar krijg je dan onderweg altijd spijt van en moet je halsoverkop bij iemand een luier lenen, of snel bij de supermarkt een nieuw pak halen (terwijl je net die ochtend 5 pakken in huis hebt gehaald).

Met deze hippe luieretui van babystuffy.nl hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Ze zijn klein en praktisch want er passen ongeveer 4 luiers en een klein pakje billendoekjes. Behalve praktisch zijn ze ook heel leuk!

Er zijn veel verschillende varianten waardoor er altijd wel één bij je past. Eigenlijk zou je voor iedere tas een bijpassende kunnen kopen! Behalve deze leuke luieretui’s verkoopt Babystuffy nog veel meer leuke baby spullen. Er is een brede collectie met veel verschillende kleuren en patroontjes.

De kosten voor een luieretui zijn 12,99 excl. verzendkosten. Omdat Babystuffy graag wil dat iedereen profeit heeft van deze actie. Krijg je met de kortingscode: hiphot1 10% korting op het gehele assortiment!

Vorig artikelHolland Fabric House
Volgend artikelOishi-M
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in