Aigle regenlaarzen

Ik ben echt niet van de regen. Er zijn mensen die kunnen genieten van een lekkere plensbui, maar ik zit dan het liefste binnen. Thuis, of in de auto. Met een muziekje op ofzo. Maar door de regen op de fiets, mij niet gezien. Dan voel ik me net zo’n verzopen katje. Voor kinderen is regen wèl leuk. Al was het alleen maar omdat ze dan even kunnen uitrazen, van lang binnenzitten worden ze vaak redelijk vervelend. Ze lijken er bovendien geen moeite mee te hebben om te spelen in de regen. Leuk juist. Mits ze er op gekleed zijn natuurlijk. Bij Nautickids kun je behalve voor watersportkleding ook heel goed terecht voor regenkleding. Zoals bijvoorbeeld deze leuke kinderlaarsjes van Aigle of Dubarry Pond. Cute, en heerlijk veilig om mee in de plassen te stampen. Regenlaarsjes zijn een absolute must-have in het herfstseizoen. Ook handig als je appels gaat plukken met de kids, wij deden dat laatst en het was een lekkere modderpoel daar. Maar wel erg leuk! Kinderen houden van vies worden. Papa’s en mama’s helaas iets minder, maar die moeten dan gauw gaan shoppen bij Nautickids om te zorgen dat die kids een outfit hebben waarin ze vies mogen worden!

Namens Nautickids mogen wij een paar laarsjes van Aigle in een kleur en maat naar keuze weggeven. Ga even naar de website en zoek op wat het onderwerp is van de Nautickids herfst/winter fotowedstrijd, geef het door via dit formulier en je maakt vanzelf kans op deze mooie prijs. En kun je zolang niet meer wachten? Tot 31 oktober 2010 zijn de verzendkosten gratis bij Nautickids! Ook handig als je nog zo’n kids-zonnebril voor de wintersport wilt aanschaffen of een leuk shirt van Gaastra bijvoorbeeld…

Vorig artikelAlle nieuwe geboortekaartjes
Volgend artikelHappy Moments
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in