Ice Ice Baby

Ik ben dol op ijs. De zomer gebruik ik vaak als excuus om aan deze ‘verslaving’ toe te kunnen geven. Hoewel ik een lichte voorkeur voor raketjes, perenijsjes en yoghurtijs heb, maak je mij met ieder ijs wel blij, hartje winter of midden in de zomer. Mijn meest recente ontdekking is het Beluga-ijsje Tropical. Tijdens mijn zwangerschap was het mijn guilty pleasure. Nou ja, guilty… best een verantwoord ijsje hoor! De maker mag er van mij zonder twijfel een Michelinster bij!

Dus ik zocht heerlijke ijsjes om neer te zetten, op te hangen of te dragen.

top-13-producten-met-ijsjes

 1. Raketjesbehang van KEK Amsterdam. Een ode aan het nummer 1 waterijsje van Nederland. Wie is er niet groot mee geworden?
 2. Of een set van 48 ijsjesstickkers voor op de muur
 3. Wat vind je van deze superschattige poster van Eef Lillemor?
 4. “Lekker” zacht is dit vloerkleed van Arte Espina
 5. Deze lamp moet ik gewoon hebben! In wit, roze en blauw te koop
 6. Grappige ijshoornmonstertjes van zachte fleece. De knuffelijsjes zijn verkrijgbaar in roze of mint.
 7. Best prijzig en niet verkrijgbaar in Nederland, maar ik vind hem supergaaf: de Ice Cream Mirror. Voor 500 dollar (455 euro) te koop bij:
 8. Dit schitterende limited edition dekbedovertrek is helaas ook alleen te bestellen in Australië.
 9. Mijn dochtertje heeft nog geen gaatjes in haar oren, maar deze webwinkel verkoopt ook bijpassende haarclipjes.
 10. Nu in de aanbieding: bij dit Deense jurkje gaan mijn vingers als vanzelf richting de bestelknop, zo gaaf.
 11. En dan bestel ik ook maar meteen het superleuke zomerpakje met dezelfde print voor de jongste meid. Alle (andere) maten zijn overigens tegen dezelfde prijs te bestellen bij Soft Gallery in Denemarken.
 12. Een schattig ijsje op de babybilletjes: deze legging van het Engelse Blade & Rose bij Mini’s Only.
 13. Perfect voor de zomerse vakantie. UV-kleding met leuke prints van Beach & Bandits. Kijk nou eens naar deze bodysuit! O.a. verkrijgbaar bij Little Wannahaves
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #27
Volgend artikelOp de afdeling radiologie
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in