Kraamcadeau van Tirzasworld

schilderijtje kraamcadeauOp 22 maart 2016 beviel een jeugdvriendinnetje waar ik nog altijd contact mee heb van een prachtige dochter, haar 2e kindje. Ze woont niet heel dichtbij en ik heb het momenteel superdruk, dus ik wilde haar alvast iets leuks met de post sturen. Ik weet nog hoe leuk ik het zelf altijd vond als er bij een kaartje een klein cadeautje was toegevoegd. Al is het maar een paar babysokjes, het is gewoon net even iets meer dan alleen een kaartje.

Ik besloot mijn vriendin en haar man een klein schilderijtje met de naam en geboortedatum van hun wondertje cadeau te doen. Dit kon ik eenvoudig bestellen in de webwinkel van Tirzasworld, waar ik eerder dit jaar al eens van had gehoord. Toen had ik daar even niets te zoeken, maar ik had de webwinkel gemarkeerd, omdat ik wist dat het ooit van pas zou komen. Ik moest alleen even op het juiste moment wachten.

Ik bestelde het schilderijtje van het muisje, dat vond ik zo schattig. Liet de juiste naam en datum erop zetten en bestelde. Binnen een paar dagen had ik mijn cadeau in huis. Ik had het natuurlijk meteen naar mijn vriendin kunnen laten sturen, maar ik wilde er nog een kaartje bij doen en ook zelf even zien dat alles in orde was.

Daarna ging mijn kraamcadeau op de post. Twee dagen later kreeg ik een blij appje van mijn vriendin, om te bedanken voor het leuke cadeau. Missie geslaagd!

Natuurlijk gaan we kleine Evy binnenkort ook een keer in het echt bewonderen. En dan neem ik gewoon nòg een cadeautje mee!

Ook een geboorteschilderijtje bestellen? De webwinkel van Tirzasworld vind je hier.

schilderij evy tirzasworld

Vorig artikelMet dit boek leren kinderen snel Chinees
Volgend artikelIJsland in de zomer met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in