Kraamcadeau van Tirzasworld

schilderijtje kraamcadeauOp 22 maart 2016 beviel een jeugdvriendinnetje waar ik nog altijd contact mee heb van een prachtige dochter, haar 2e kindje. Ze woont niet heel dichtbij en ik heb het momenteel superdruk, dus ik wilde haar alvast iets leuks met de post sturen. Ik weet nog hoe leuk ik het zelf altijd vond als er bij een kaartje een klein cadeautje was toegevoegd. Al is het maar een paar babysokjes, het is gewoon net even iets meer dan alleen een kaartje.

Ik besloot mijn vriendin en haar man een klein schilderijtje met de naam en geboortedatum van hun wondertje cadeau te doen. Dit kon ik eenvoudig bestellen in de webwinkel van Tirzasworld, waar ik eerder dit jaar al eens van had gehoord. Toen had ik daar even niets te zoeken, maar ik had de webwinkel gemarkeerd, omdat ik wist dat het ooit van pas zou komen. Ik moest alleen even op het juiste moment wachten.

Ik bestelde het schilderijtje van het muisje, dat vond ik zo schattig. Liet de juiste naam en datum erop zetten en bestelde. Binnen een paar dagen had ik mijn cadeau in huis. Ik had het natuurlijk meteen naar mijn vriendin kunnen laten sturen, maar ik wilde er nog een kaartje bij doen en ook zelf even zien dat alles in orde was.

Daarna ging mijn kraamcadeau op de post. Twee dagen later kreeg ik een blij appje van mijn vriendin, om te bedanken voor het leuke cadeau. Missie geslaagd!

Natuurlijk gaan we kleine Evy binnenkort ook een keer in het echt bewonderen. En dan neem ik gewoon nòg een cadeautje mee!

Ook een geboorteschilderijtje bestellen? De webwinkel van Tirzasworld vind je hier.

schilderij evy tirzasworld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in