Ik hou van jou omdat…

Oke, het was niet zo handig dat ik ziek werd, de postbode dit leuke boek kwam bezorgen en mijn man het pakketje opende omdat ik tussen de koortsaanvallen door vergeten was te zeggen dat er iets zou komen wat hij niet mocht openmaken. Ik vond dus mijn eigen Valentijnscadeau een paar dagen later beneden op de tafel. Al uitgebreid bekeken door manlief, die overigens niet door had dat ik het voor hem had gekocht. De verrassing is er dus af, maar het neemt niet weg dat ik er nog steeds veel plezier aan zal beleven als ik het in elkaar ga knutselen en hem vervolgens de ingevulde versie cadeau doe op 14 februari. Knutselen jullie met mij mee? “Omdat ik van je hou” is echt een geweldig leuk DIY boek en een supercadeau-idee voor Valentijnsdag of natuurlijk je trouwdag! Te koop via bol.com, waar je meteen een aantal leuke voorbeeldpagina’s kunt bekijken.

Vorig artikelDecoratie hartjes
Volgend artikelThermo ondergoed
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in