Thermo ondergoed

Mijn dochter is, helaas voor haar, belast met mama’s kacheltjes-genen. Wat zoveel betekent als: ze heeft het net als haar moeder ALTIJD koud. Ik zit in de winter regelmatig in huis met een kruikje (ja ik beken) of lekker dicht bij de verwarming. Ik ben dan ook heel blij met de ontdekking van het Thermo Ondergoed van Ten Cate. Ik kreeg een hemdje van Ondergoed voor Kinderen om uit te proberen en het is echt superfijn spul. Volgens Sterre is het echt lekker warm. Het zit lekker strak en elastisch, waardoor het niet knelt en prima onder de gewone kleding kan. Ze draagt het regelmatig, maar een broek en shirt lijkt me bijvoorbeeld ook heel handig en warm onder je kleding als je gaat schaatsen. Er wordt nog steeds geroepen dat we een Elfstedentocht kunnen verwachten, dus voor die vriesdagen zou ik Ondergoed voor Kinderen zeker even bookmarken! Beschikbaar vanaf maat 104.

Wil jij ook lekker warm de winter door? Of zeker zijn van warmte tijdens de wintersport? Namens Ondergoed voor Kinderen mag ik alle Hip & Hot lezers een extra korting aanbieden van maar liefst 15% op de gehele collectie, dus ook op thermo ondergoed. Ik zou zeggen, kom kijken, deze actie loopt tot eind februari. De bestelcode is:  hiphot2011

Vorig artikelIk hou van jou omdat…
Volgend artikelHobbelpaard
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in