Counting Flowers

Een hippe sjaal en een mooi initiatief. Dat zijn de ingrediënten die passen bij Counting Flowers. Deze handgemaakte sjaals worden ingekocht uit landen in ontwikkeling. Alle winst uit de verkoop komt ten goede aan de makers en draagt bij aan een duurzame verbetering van hun leefomstandigheden. En echt, er zitten prachtige sjaals bij, heel decoratief en lekker warm met dit weer. Bovendien zijn de sjaals gemaakt van alleen natuurlijke materialen. Het handige zoeksysteem op type materiaal en kleur is enorm handig. Ik zou zeggen: zoek er eentje uit, en loop er uniek en eerlijk bij deze winter!

Geen winactie of korting vandaag, want Counting Flowers wil graag dat de makers van deze sjaal niets te kort komen. Ze hebben immers al zo weinig. Ik weet zeker dat de lezers van Hip & Hot dat begrijpen. Geef deze mensen kans op een beter leven en koop zo’n sjaal! (ook leuk als cadeautje voor de kerst of sint)

Vorig artikelPimp mijn bakfiets
Volgend artikelBlikvangers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in