Fantastic Foam Klei, de ideale klei

yuren kleiMijn kindjes zijn best wel fan van klei. En dan het liefst van die vervelende, kruimelige play-doh, met zo’n hysterische plastic ijsmachine. Laat weinig ruimte over voor fantasie en mijn hele vloer + stoelen liggen vol korrelige, kleurrijke geplette stukjes klei. Ach, als ze er gelukkig van worden… Waar ik zelf erg gelukkig van werd, was het proefpakket klei van Fantastic Foam Klei! Gisteren met beide kindjes aan de slag gegaan met het idee van: we zullen wel eens zien of deze klei zo geweldig is. Mijn eerste reactie was dat het een beetje “raar” aanvoelde. Rook naar afwasmiddel, en voelde gek, schuimrubberig. Heel anders dan ik gewend was van klei. Maar eenmaal bezig met Yuren werd ik enthousiast. De klei kruimelt echt niet! En plakt ook niet aan je handen. Geen viezigheid dus op je tafel, stoel of vloer. Heel leuk is het dat je de klei egaal kunt mengen. Als kinderen kleuren door elkaar doen, dan kneed je even een paar minuten en je krijgt een nieuwe kleur. Zo wordt wit en rood mooi roze, blauw en rood paars, zwart en rood bruin, enz. Leuk om mee te experimenteren. Het kleien zelf is uiteraard goed voor de motoriek. Op de site staan voorbeelden te over en zelfs een leuk filmpje hoe het werkt. En de klei droogt zonder oven, ook fijn. De klei is niet duur, je hebt een klein pakketje klei al voor € 5,95, perfect voor een kinderverjaardag. De klei is veilig voor kind en natuur en onschadelijk bij per ongeluk opeten. Lees hier meer over alle voordelen van Foam Klei.

voorbeelden foam klei

Namens Fantoy mogen wij een pakket met Fantastic Foam Klei ter waarde van €24,30 weggeven! (Koala, leeuw, diverse kleuren & klei-tools). Laat ons via dit formulier weten hoeveel procent korting je op het actiepakket krijgt. Deze actie loopt tot 23 april 2013.

tube kleuren foam klei

Vorig artikelVrolijke opbergblikjes
Volgend artikelIk Stempel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in