Yurada

Ik ben fan van Koeka. Als je de klieder-eet foto’s van Yuren ziet, heeft ie 9 van de 10 keer een Koeka slab aan. Ook de spuugdoekjes vind ik mooi, ik heb er in alle soorten en maten. Aangeschaft na de geboorte van Sterre en na 3 jaar en heeeel vaak wassen nog steeds mooi. Goede kwaliteit dus, simpel design en lekker basic. Helemaal super vind ik dat Koeka nu ook een organische lijn heeft. Koeka’s gevoel voor de natuur komt tot uiting in de nieuwe organische lijn. In deze lijn, die Koeka “RETRO” heeft genoemd, is verkrijgbaar een speendoek, spuugdoek, slabber, commodeovertrek en een sprei van organisch badstof in een kleurenpalet van zowel zachte als heldere tinten. Yurada.nl is als één van de weinige webshops geselecteerd voor de verkoop van de gehele collectie van Koeka. Mijn ervaringen met Yura, de eigenaresse (die trouwens zelf recent weer mama werd!) zijn super. Yurada is dus een echte aanrader, niet alleen voor het Koeka-spul trouwens…

Bestel nu bij Yurada een Koeka organic Retro Rome sprei voor wieg, ledikant of 1-persoons, vermeld de code hipenhot en ontvang naast een gratis Koeka organic Retro Rome spuudoek ook nog eens GRATIS verzenden erbij. Deze actie loopt van 4 januari t/m 17 januari 2011.

Vorig artikelScribi whiteboardverf
Volgend artikelValentijns inpakperikelen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in