Inkie, een hip meidenblad!

Aangezien hier niet alleen mama’s met hele kleine kindjes meelezen, vandaag een blog voor de mama’s met grotere kids in huis. Meidenkids, wel te verstaan. Waar ik vroeger op die leeftijd de Penny enzo las, is er tegenwoordig iets veel hippers voor deze doelgroep, namelijk de Inkie. De Inkie is een uitgave van Uitgeverij Zwijsen en sluit dan ook perfect aan op het leer- en denkniveau van de doelgroep. Het blad staat vol informatie, puzzeltjes, winacties, knutseltips, doe-dingen, stripverhaaltjes, kleurplaten en nog veel meer. Dit alles vormgegeven in een aantrekkelijk jasje voor hippe meisjes, lekker roze, paars, lichtblauw, geel, zodat het aanspreekt. Heel jammer dat dit er nog niet was toen ik deze leeftijd had!

Namens Uitgeverij Zwijsen mogen wij 5 kennismakingsabonnementen weggeven. Dat zijn 3 nummers en dat is heel uniek, want het is de enige abonnementsvorm die op dit moment beschikbaar is. Wij willen heel graag weten voor wie jij dit abonnement zou willen winnen en waarom. Dat antwoord geef je door via dit formulier en wie weet mag jouw dochter wel 3 nummers Inkie in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 18 april 2011.

Vorig artikelJim Rickey handmade Sneakers
Volgend artikelUitgeverij madelief!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in