Uitgeverij madelief!

Ik ben gek op kinderboeken! Bijna alle kinderboeken zijn fantasierijk en levendig. Uitgeverij Madelief geeft boekjes uit als ‘Draakje leert het wel’ en ‘Egeltje prik’. De boekjes worden geschreven door Annika Schepers en de illustraties worden gemaakt door Ineke Koene.  Met hun goede samenwerking zijn de boekjes heel vrolijk en heeft het een levendig verhaallijn.

Deze prentenboekjes van Madelief zijn lezenderwijs een kleine levensles voor de kleine aan wie je de boekjes voorleest. Ze lezen makkelijk voor omdat ze in rijmvorm zijn opgesteld.

Een belangrijk onderdeel van uitgeverij Madelief is de donatie van 10% van alle verkoopopbrengst die gaat naar stichting Kaisz. Door het steunen van een goed doel maakt dit de boekjes nog veel mooier!

Vorig artikelInkie, een hip meidenblad!
Volgend artikelEen vaas van vilt
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in