Koninklijke pannenkoeken

Er is vorstelijk nieuws voor pannenboekliefhebbers! Koopmans, wie kent ze niet, heeft een Kroonsjabloon gemaakt. Hiermee tover je je pannenkoek met poedersuiker eenvoudig om tot een koninklijke maaltijd. Wat een geweldig idee!
Koopmanskroonsjabloon1
Je krijgt het sjabloon gratis bij aankoop van twee actieverpakkingen van de Koopmans pannenkoeken. En voor 15 april besteld, is gegarandeerd op Koninginnedag in huis.

Maar dat is nog niet alles. Namens Koopmans bieden wij een super winactie aan en geven we vijf koninklijke pannenkoeken pakketten weg. Een pakket bestaat uit het sjabloon, vier verschillende soorten pannenkoekenmix, een bus poedersuiker en een Tefal pannenkoekenplan. Het heeft een winkelwaarde van 20 Euro. Laat je gegevens achter op dit formulier dit formulier en win dit fantastische pakket.

Vorig artikelBCN Kids Design: hippe hoezen en zonnekappen
Volgend artikelDikkie Durf app
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in