Laser Pegs

De nieuwste rage uit Amerika, Laser Pegs zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in Nederland. Dat constructiemateriaal leuk en uitdagend is voor kinderen dat wisten we natuurlijk al lang. Met de Laser Pegs gaan ze nog een stapje verder. Elk onderdeel bevat namelijk een LED lichtje. Je kunt er voor kiezen om de onderdelen te laten branden als je aan het bouwen bent of je wacht tot je bouwwerk af is. De lampjes gaan pas branden als je ze aansluit op de batterijpack. LED lampjes blijven heel lang branden waardoor je jaren plezier kunt hebben van de Laser Pegs. Op de website van de Laser Pegs vind je allerlei mooie bouwpakketten en zelfs bouwtekeningen zodat je nog meer leuks kunt bouwen met je Laser Pegs. Ik denk dat dit een erg leuk cadeautje is voor de feestdagen, dus ik zou zeggen, ga snel een kijkje nemen op de website.

Namens Laser Pegs mogen we een 4 in 1 powerkit t.w.v. 49,95 euro weggeven. Dat is natuurlijk wel heel gaaf. Wil je kans maken op deze geweldige prijs, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende vormen Laser Pegs zijn er? Deze actie loopt tot 23 december 2011.

Vorig artikelKids Grocery
Volgend artikelMy Jewellery
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in