iSommelier voor de èchte wijnliefhebber

sfeerbeeld isommelierBen jij een echte wijnliefhebber? Dan is de iSommelier van iFavine onmisbaar. Deze innovatie op wijngebied versnelt het decanteerproces van enkele uren naar minuten en laat exact weten – via een handige app – hoe de wijn gedronken moet worden door de wijnmaker zelf.
Wijn decanteren kan een geduldig en lastig proces zijn, maar met de komst van de iSommelier van iFavine is dat verleden tijd. Door de ingebouwde filters wordt de omgevingslucht gezuiverd. Dankzij de iSommelier worden tannines ronder en zachter, zijn jonge wijnen sneller op dronk, verbeteren aroma’s en is de wijn in enkele minuten op dronk. Het resultaat: een perfecte balans tussen zuurstof en wijn.

Hoe werkt het?
De iSommelier versnelt het decanteren doordat het compacte apparaat onze ‘vervuilde’ lucht schoonmaakt van geuren, vocht en geurtjes. Dankzij drie filters wordt de lucht gescheiden van de koolstofdioxide en de stikstof. Het resultaat: schone lucht met 90% geconcentreerde zuurstof die aan de glazen karaffen wordt toegevoegd. Geschikt voor alle wijnen, maar ook voor champagne, cognac en whisky.

isommelier

iSommelier app
Dankzij het ontzettend handige apparaat is het decanteer process nog nooit zo makkelijk geweest, maar iFavine gaat verder. Speciaal voor de iSommelier hebben zij een app ontwikkelt die je stap voor stap begeleidt. Met een database van duizenden wijnen uit de hele wereld – met instructies van de wijnmakers zelf – creëer je een balans van aroma’s en tannines en serveer je dus in no time de perfecte wijn.

Kopen?
Oke, niet schrikken. Nou ja, dat doe je waarschijnlijk toch. Ik schrok in elk geval… Van de prijs dan hè. Maar een echte wijnliefhebber heeft het er waarschijnlijk wel voor over. Je maakt natuurlijk ontzettend de blits bij je wijn-vriendjes. En in mei krijg je tenslotte weer vakantiegeld, toch? Je koopt de iSommelier oa bij Bol (en daar kun je dan ook de prijs zien)

sfeerbeeld wijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here