Zo geef je je interieur eenvoudig een boost!

Soms heb je met iets kleins een groots effect, en zeker in huis. Denk maar eens aan een mooie bos voorjaarsbloemen op de eettafel. Een nieuw rolgordijn in je slaapkamer. Of nieuw behang natuurlijk; daar knapt je interieur direct van op. Maar ja, soms heb je geen tijd, of geen geld, of gewoon helemaal geen zin om je kamer van een nieuw behangetje te voorzien. En heb je geen behang tafel en weet je niet welke lijm je nu moet gebruiken voor het mooiste resultaat. Een poster brengt dan uitkomst. Gemakkelijk online te bestellen, niet duur, snel in huis en direct resultaat. Dat is wat we willen! De grootste collectie posters vind je op Posters.nl. Het assortiment bestaat uit tienduizenden posters, kunstdrukken en diverse soorten fotobehang. Zo vind je altijd iets wat bij jouw smaak, idee en budget past.

Inspiratie
Een mooie muurposter bijvoorbeeld geeft je interieur echt een boost. De posters zijn groot (deze vrolijke, zomerse Fleur de Paris bijvoorbeeld is maar liefst 368 × 254 cm) zodat je ook écht je kamer verandert en een andere sfeer creëert.

ko_8-911_interieur

Ook super is het 3d fotobehang. Ik vind het met name heel leuk voor de kinderkamer, zeker als je voor een thema gaat. 3D-posters bestaan uit meerdere lagen, waardoor er een speciaal effect ontstaat; de poster lijkt tot leven te komen en je ziet beweging en diepte. Hoe cool is dat!br_1130zm_8

Natuurlijk koop je bij Posters.nl ook nog de gewone “huis-tuin en keuken” posters. Zo eentje, die wij vroeger ook op de muren hadden hangen van ons slaapkamertje. Met je idool, een mooie auto of een film waar je helemaal gek van was. Het aanbod is bij Posters.nl is ongelofelijk groot, dus ga er even lekker voor zitten als je gaat bestellen!

eg_2300-8634_8

 

Vorig artikelBinnenkijken bij… Judith van Hip & Hot
Volgend artikeliSommelier voor de èchte wijnliefhebber
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in