Jurkjes shoppen bij Didi

suedine-didiVoor een samenwerking met Didi mocht ik jurkjes shoppen bij Didi. Didi is natuurlijk vooral bekend van haar tunieken, maar je kunt er dus ook prima jurkjes kopen. Didi heeft als slogan “pretty different” en dat doet het merk zeker recht aan. Prints zijn vaak net even anders dan anders, de modellen en stoffen ook. Wil je iets unieks, dan moet je dus naar Didi.

Pretty different

Nu hou ik wel van apart, maar ook weer niet te. En ik weet dat met mijn figuur ook niet elk model goed staat. Ik ben een echte peer, dus smalle taille en brede heupen. Trek ik iets aan wat van boven wijd valt, dan zie ik er uit als een hobbezak. Juist het benadrukken van mijn smalle taille werkt goed. Nu weet ik dat de styliste bij Didi in Den Haag echt goed is, dus ik gaf haar de vrije hand om wat outfits voor mij samen te stellen. Ze waren niet allemaal pretty different, maar we kwamen samen toch op kekke combinaties.

Moeilijk kiezen

Ik heb misschien wel 20 outfits aan gehad, waarvan een deel al vrij snel af viel. Gewoon omdat het niet stond. Soms was de kleur te flets, soms het model net niet goed. Of het werd saai en ook wel eens net een beetje te bijzonder. Uiteindelijk bleven deze 3 outfits over en ik vond het ontzettend lastig kiezen.

3-x-jurk-didi

 

Outfit 1

De eerste outfit vond ik mooi qua kleur, maar het maakte me in de winter ook wat flets. Het was zeker wel anders dan anders, maar ik had er moeite mee dat het niet echt afkleedde. De mensen in de winkel waren wel enthousiast, dat brengt me dan weer aan het twijfelen.

Outfit 2

Dat was een hele veilige. Een wollige, zwarte jurk. Onderaan de rand zit een baan met kant. Iemand die tegelijk met mij aan het passen was zei: “dat zou ik er dus meteen afrukken”. Ik vond het echter juist leuk. Dat is nou net dat stukje “pretty different” voor mij. Maakt het anders dan een gewoon zwart jurkje. Met een stoere petrol blauwe ketting vond ik het toch een mooi geheel.

Outfit 3

Wat ik hier leuk aan vond was de kleur. Lekker felgroen, zeker pretty different. In een tijd dat de dagen donker zijn en we snakken naar licht, vind ik een felle kleur wel bijzonder. De jurk heeft korte mouwen, dus een vest is hier wel nodig. Ik ben namelijk een ontzettende koukleum in de winter. Gelukkig had Didi een mooi donderblauw met grijs lang vest, wat ook prima op een spijkerbroek past (niet dat ik ooit een broek draag, maar oke) Deze outfit vind ik dus leuk. Mijn twijfels zitten in de stof, die kruipt wat op en dat is onhandig. Maar niet onoverkomelijk.

Wat ik uiteindelijk gekozen heb

Ik plaatste gisteren een foto van de 3 outfits op Facebook en vroeg jullie om mee te denken. Dat werd gedaan, superfijn! Er kwamen meer dan 200 reacties. De meningen waren wel een beetje verdeeld, maar het grootste deel van de volgers koos voor outfit 3 of 2. Outfit 1 was het minst in trek. Uiteindelijk koos ik….tromgeroffel…. Outfit 3! En toen kocht ik toch ook outfit 2 er nog bij, want die vond ik wel leuk voor de kerstdagen, gecombineerd met wat goud of zilver bling bling. De kosten van deze 2 outfits zijn: vest €45, zwarte jurk €60, groene jurk €45, ketting €10 = €160.

Ook nog snel een nieuwe jurkjes shoppen bij Didi? Tip: er is al veel afgeprijsd!

vestgroene-jurk-didizwarte-jurk

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelRomantiek ten top in Friesland
Volgend artikelOntwerp je eigen raamstickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in