Rockabilly

Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik weet dat er Rock ‘n Roll papa’s en mama’s hier meelezen en dan mag Rockabillyshop natuurlijk niet ontbreken. Alleen voor de echte rockers: coole shirts voor kids, papa’s en mama’s! Lekker toeren op de Harley Davidson en dan deze kleding aan. Hot onder de rockers! Dè trend van dit moment : een beroemd muzieklegende of je favoriete rockband op je t-shirt dragen ( musthave in 2011 ! ) Omdat bij hippe ouders de kinderen dan natuurlijk niet kunnen achterblijven verkoopt Rockabillyshop die shirts ook voor de kinderen. Gave baby & kindershirts met Ramones , Johnny Cash en Elvis
Uniek zijn de nieuwe Sun Records T-shirts uit America , verkrijgbaar voor kids in de maten 1 t/m 7 jaar en voor heren (Just like Dad).

Rockabillyshop biedt alle Hip & Hot lezers 10% korting op hun bestelling met de code 2011. Bovendien zijn er allerlei acties op hun website gaande, zodat je nog wat leuke extra’s krijgt bij je bestelling ook!

Vorig artikelFirstbike
Volgend artikelEen fotolijst voor moederdag
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in