Ontwerp je eigen raamstickers

raamstickers-bestellen-flyerzoneHeb jij er al eens aan gedacht om je eigen raamstickers te laten bedrukken? Wist je überhaupt dat dat kan? Nee? Ik namelijk ook niet. Maar ik kwam er achter dat het dus mogelijk is. Zo kun je voor elk doeleinde toffe stickers laten maken. Bijvoorbeeld bij de geboorte van je kindje. Of als je moeder 60 wordt. Iemand gaat trouwen. Noem maar op.

Ontwerp je eigen raamstickers

Je kunt natuurlijk een foto gebruiken of iemand een ontwerp laten maken, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan als je daar een beetje handig mee bent. Voor de prijs hoef je het niet te laten, je bent zo ongeveer rond de 20 euro kwijt als je 1 raamsticker laat bedrukken. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Sommige stickers kun je goed buiten gebruiken, andere stickers alleen binnen. Er zijn stickers die je kunt hergebruiken. Wel zo makkelijk, als je per ongeluk verkeerd plakt. Dan kun je de sticker er af halen en opnieuw plakken. Of je bewaart ‘m om nog eens te gebruiken.

Etalage of autoraam

Heb je een winkel of wil je reclame maken voor je bedrijf op je auto? Dan is een raamsticker ook heel handig. Kies voor een versie die transparant is, zodat het nog wel licht doorlaat. Plak ‘m op je autoruit, eventueel met je website erop. Iedereen die je ziet langsrijden maakt op deze manier kennis met je bedrijf. Wie weet nemen ze wel een kijkje op de webpagina.

Voor thuis

Als je thuis een groot raam hebt, kun je er aan denken om iedere jaarthema een andere raamsticker op te hangen. Met kerst kies je voor een sticker in kerstthema, bijvoorbeeld met kerstballen of een kerstboom. Nu het winter wordt, kun je kiezen voor een sticker met sneeuw. Als het straks voorjaar wordt, is het leuk om een ontwerp met voorjaarsbloemen of kuikentjes op te plakken. Zo kun je het hele jaar door je raam versieren. Zo’n raam zal zeker een blikvanger zijn voor langslopende voorbijgangers!

Vorig artikelJurkjes shoppen bij Didi
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #102
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in