Kaartenhouder Braxton

Errug leuk, deze kaartenhouder van Braxton in de vorm van een hart. Passend in ieder interieur, maar het beste in eentje met een landelijke uitstraling. Je stopt er natuurlijk je liefste kaarten in, maar een foto van je geliefde of je kindjes past natuurlijk ook prima! Of te gebruiken om belangrijke reminders op te bewaren. Toepassingen genoeg! Vind je deze niet mooi? Bij Cocoon wonen vind je nog veel meer leuke kaarthouders. En bergen leuke andere spulletjes. Voor sfeer in je huis, de allerleukste cadeaus en nog veel meer.

Cocoon wonen biedt de Hip & Hot lezers 5% korting op de gehele collectie met de code hiphot01. Deze actie is 1 maand geldig vanaf vandaag.

 

Vorig artikelAngulus
Volgend artikelLappionnen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in