Gepimpte dierenkoppen

Er is iets nieuws bij Sunflowerjewels, namelijk de gepimpte dierenkop. Ja, ik wist eerst ook niet wat ik er van moest denken. Tot ik de voorbeelden zag. Leuk! Echt een hebbeding om de kinderkamer mee op te leuken. Er zijn koeienkoppen, giraffekoppen, olifantenkoppen, en indien gewenst kun je zelfs je eigen dier kiezen. Sunflowerjewels gaat er dan mee aan de slag. En hoe doet ze dat nou? Helemaal precies weet ik dat ook niet, maar het ziet er uit als papier maché van felle kleurtjes versierd met poëzieplaatjes of postzegels. En het resultaat is super! Helemaal geweldig om daar de kamer van je zoon of dochter mee te versieren. De uitstraling is stoer en hip tegelijk. Denk trouwens dat ‘t op een gang ook prima kan.

Namens Sunflowerjewels mag ik alle lezers van deze Hip & Hot blog tot 1 oktober 2010 een korting van 10% aanbieden bij aankoop van een van deze dierenkoppen of andere producten (geldt dus ook voor sieraden). Hiervoor kan de kortingscode HIPHOTSUN109 gebruikt worden.

Vorig artikelGoedeschooltas
Volgend artikelPaRit kinderkleding
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in