Zoli Baby

Bij Zoli Baby kun je terecht voor een aantal erg handige producten voor baby’s. Ik heb zelf een aantal producten mogen uittesten en dat is altijd wel zo fijn als je ergens over wilt schrijven. Ik was vooral erg benieuwd naar de Buzz B nageltrimmer. Het leek me erg handig, maar werkt zoiets wel bij baby’s? Zelf vond ik het knippen van die kleine nagels nooit zo fijn, want stel je voor dat je in zo’n klein vingertje knipt? Wat dat betreft is de nageltrimmer wel een uitkomst. Door de verschillende vijlpads is de trimmer te gebruiken voor de allerkleinste, maar zelfs mijn dochter van zeven was er blij mee. Je kunt op een veilige manier de nagels van je kindje bijhouden en dat is wel zo fijn. Ook het Yoga verschoningsmatje is een erg handig item van Zoli Baby. Door het anti slip materiaal blijft het matje goed liggen en dat is wel zo prettig als je een wiebelig kindje wilt verschonen. De kleuren zijn vrolijk en het matje is goed schoon te houden. Dan zijn er ook nog de Gummy Sticks, ideaal voor baby’s die last hebben van doorkomende tanden. Ze kunnen de sticks zelf goed vasthouden en er lekker op ‘kauwen’. Voor nog meer handige babyproducten moet je zeker even een kijkje gaan nemen op de site.

Namens Zoli Baby mogen we een leuk setje weggegeven, namelijk een verschoningsmatje en een drinkbeker, in het groen. Om kans te maken op deze leuke items moet je via dit formulier even antwoord geven op de volgende vraag: Hoe heet de grote stapelaar voor gezonde snacks? Deze actie loopt tot 7 november 2011

Vorig artikelFoppieZ geboortestickers
Volgend artikelSmartgames
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in