Lappionnen

Echt tĆØ gek vind ik ze, deze lappionnen. Geniaal verzonnen, alleen de naam doet al kopen, vind ik šŸ™‚ En ze zien er ook nog eens prachtig uit. Deze lappion wordt handmatig gemaakt en elke lappion is uniek. Designer Maartje haalt haar inspiratie van haar tekeningen van auto’s, vogels en bloesems. Deze tekeningen wordenĀ door middel vanĀ zeefdrukken in de lampen verwerkt. De stoffen zijn zoveel mogelijk 2de hands of coupons. Zo dwingt ze zichzelf te werken met verrassende kleuren- en textuurcombinaties. De basis wordt gevormd door een rijstpapieren bol. De lappionen zijn verkrijgbaar in 2 maten, medium & large. Het is zelfs mogelijk om een eigen lappionĀ samen te stellen: elkeĀ gewenste maat en stof is denkbaar. Je koopt de lappionnen via La Vie Jolie.

Namens LaĀ Vie Jolie krijgen alle Hip & Hot lezers die iets bestellen en vermelden dat ze via Hip & Hot komen, een gratis setje sing engelen of toverlantaarntjes van Jurianne Matter gratis meegestuurd!

Vorig artikelKaartenhouder Braxton
Volgend artikelOld Stuff Shop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en Belgiƫ veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in