Kerst met ballen spel

bliq kerst met ballenWie kerst viert met cadeautjes onder de boom en kinderen kent het fenomeen: de kinderen stuiteren in het rond en binnen een half uur zijn alle cadeautjes uitgepakt. Daar moest een oplossing voor komen en die is er inmiddels ook. De makers van het Sinterklaas Surprisespel komen nu ook met een superhandig en leuk ander spel in blik: Kerst met ballen spel. Helaas is dit spel niet meer verkrijgbaar, maar er is wel een leuk nieuw dobbelspel wat ik kan aanraden!

Kerst met ballen

Dit spel verhoogt de uitpakvreugde, al was het alleen maar omdat kinderen genieten van het doen van spelletjes en daardoor minder snel de cadeaupapiertjes er af rukken. Kerst wordt is met dit spel weer “gezellig samenzijn” in plaats van: zo snel mogelijk alle cadeaus uit pakken.

Hoe werkt het?

Het kerst met ballen spel bevat 30 kerstballen met daarop een opdracht. Een van de opdrachten is bijvoorbeeld om briefjes te maken met “klachten” over het jaar. Deze stop je in een dennenappel en die verbrand je met oud & nieuw. Of je moet proberen een cadeautje uit te pakken met dikke, warme wanten aan. Een andere opdracht is een variant op “ik ga op reis en neem mee”, maar dan “ik dek de tafel en zet neer…” En een soort “Annemaria Koekoek” zit er ook tussen. Balen als iemand je ziet bewegen, want dan moet je weer opnieuw beginnen en duurt het nog langer voor je je cadeautje mag uitpakken!

Ook leuk zonder cadeaus

Uitgangspunt is dat je voor het openen van je cadeau eerst een opdracht moet doen. Sommige opdrachten zijn individueel, maar veel opdrachten doe je samen. Zo is het echt gezellig om met elkaar te doen rond de kerstboom. Heb je geen cadeautjes onder de boom, omdat je dat al met Sinterklaas deed? Dan is het nog steeds leuk om met elkaar dit spel te spelen. Kinderen zullen er echt van genieten!

Je koopt dit kerstspel in Bliq via de webwinkel van Kerstmetballen.nl voor slechts €19,95 en je krijgt er bovendien nog een heleboel gratis leuke kerstige freebees bij ook!

Enneh, ja, hier staat het spel al klaar voor 1e kerstdag!

kaarten kerst met ballen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #48
Volgend artikelGoedkoop sporten dankzij je zorgverzekering
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in